marți, 6 martie 2012

Cibona - Cedevita

Cibona jucat joc foarte prost in ultimul Ljubljana. Olimpija, care de asemenea a jucat rău, a fost condus le joc gaura, dar în ultimul trimestru a fost mai accentuată Cibona, confundând mai puţin de Olimpija şi smuls o victorie în final. Cibona din nou, astăzi va fi, fără jucătorii importanţi ai echipei: primele playmaker Kus şi PF Žižić, în timp ce SF Rozić nu este în formă de 100% dupa injurie.

Cedevita a jucat ultima mare rundă agains prima echipă în leauge Maccabi, în cazul în care au fost la egalitate cu jocul gaura Maccabi şi a pierdut în ultimele minute. Cedevita ultimul joc, nu au avut Vukušić, princ, Petrović, Opačak, cineva dintre ei ar putea fi din nou astăzi în rotaţie, dar nu am conta ca oricum a fost atunci când face pariu.

Cibona au ratări importante, în special Kus Playmaker acestea sunt greu înlocuiesc la un moment, şi cel mai bun jucător Cedevitas Draper PG ar trebui să facă mulţime de daune pe care poziţia de astăzi.

Cibona este mai puternică decât în prima parte a acestui matchup două echipe în acest sezon când Cedevita a câştigat cu 26 diferenta pe teren propriu, dar nu atât de puternic pentru a lua victoria de astăzi, în special absenţe importante le deranja.

I dont aştepta câştig uşor, ar putea fi joc strans, dar Cedevita au toate aspectele pentru a lua victorie, indiferent de bine sau uşor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu