luni, 5 martie 2012

Dinamo - Anzhi

Echipe jucat de 3 ori de fiecare parte în 2011. Prima a fost la Dinamo trage stadion 02:02, în aprilie, faţă de luna august a câştigat Anzhi 02:01, Dinamo a câştigat în luna septembrie, la domiciliu, în Cupa, dar după prelungiri. Pentru Šunin portar Dinamo prima ar trebui să fie încă mai, pentru a îndeplini condiţiile pentru poziţii GK, în perioada de transfer 37yr GK Berezovski este adusa de la Himki. Dinamo a fost îngrozitor în jocuri de preparate, nu au câştigat nimeni în ultimele 5 jocuri (3 infrangeri, 2 remize), înainte de două săptămâni ei au pierdut la OFK Beograd 0:2, iar 4 zile mai târziu, au remizat împotriva 00:00 BATE.

Anzhi jucat de 4 preparate, 2 remize, pierderea a Šahtjor D. 1:3, şi victorie împotriva lawst Arsenal Kiev 3:0. Înainte de pauza de sezon, au fost de 4 jocuri de neinvins, ultimele două jocuri au fost 0:0 împotriva Zenit deplasare şi acasă câştiga împotriva CSKA M. 2:1.

Noul antrenor al Anzhi este Guus Hidink, antrenor mare, care cunoaşte foarte bine fotbalul rusesc. Anzhi adusa, de asemenea, fundaşul Samba de la Blackburn. Neînvinsă împotriva lui Dinamo în ultimii ani Anzhi 3 meciuri, si 2 dintre ei au fost la Dinamo. Ei au o mare echipa cu jucatori, cum ar fi Samuel Etto, Zhirkov, Akhmedov, Boussoufa, Roberto Carlos, Angbwa, etc. Nu inteleg de ce Dinamo este destul de mare favorit de cote, care, de asemenea, a scăzut on-line. Anzhi cu şanse mari de a rămâne neînvinsă din nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu